Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Dost Meclisi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Dost Meclisi Yapıldı

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Dost Meclisi Yapıldı

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi, 3 ayda bir yapılan geleneksel dost meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

06.06.2014 14:05  Güncelleme: 14:08

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi 3 ayda bir yapılan geleneksel dost meclisi toplantısını gerçekleştirdi. 29 Mayıs'ta yapılan Fetih Gecesi programının değerlendirilmesinin de yapıldığı toplantıda duygusal anlarda yaşandı. Ayın üyesi seçilen Genç MÜSİAD yönetim Kurulu üyesi Tuğba Keser ödülünü MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi babasının elinden aldı. Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep'te eşine başkanlığı boyunca gösterdiği anlayış için plaket verdi.

Genç MÜSİAD tarafından organize edilen ve 3 ayda bir yapılarak geleneksel hale gelen dost meclisi toplantısı yapıldı. 29 Mayıs'ta yapılan görkemli Fetih Gecesi değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıya MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak, MÜSAİD yönetim kurulu, Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediyesi mehter takımı, Düzce Fotoğraf Gönülleri katıldı.

Gecede 29 Mayıs akşamı gerçekleştirilen "Fetih Ruhu Düzce'de" programı değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Serkan Verep, gerçekleştirdiğimiz Fetih Ruhu Düzce'de programının değerlendirmesini yaparak, "Geceye katkı sağlayan büyüklerimiz ve arkadaşlarımıza ödüllerini takdim etmek için burada buluştuk. Bizler Genç MÜSİAD Düzce şubesinin kuruluşunda örnek aldığımız yaşında genç bir ecdadımızın İstanbul'u fethetmesi, bir çağı kapatıp bir çağ açmasını örnek olarak almıştık. Onun izinden giderek o genç ecdadımızı anlamaya çalışıyor ve onun örnek hayatını yönetim kurulumuzla birlikte hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bizlerde genç MÜSİAD olarak Düzce'de daha önce yapılmamış olan bu programı üstlendik. ve Allah'ın izniyle bu programı gerçekleştirmiş olduk. Biz derneğimizi 3 yıl önce kurarken Düzce Gençlerine faydalı olamaya, Düzce sivil toplum örgütleriyle hayırda ve yapılan organizasyonlarda yarışmaya ve bunun akabinde de Düzceli büyüklerimizin ağabeylerimizin takdirini kazanmaya kendimizi adamıştık. Allaha çok şükür ki hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdi. Genç MÜSİAD yaptıklarıyla Türkiye'nin en iyi şubesi oldu. Ben bu noktada bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederim" dedi.

MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak, Van'da gerçekleştirilecek olan genel idare toplantısın da Düzce'ye Gümrük Müdürlüğünün kurulması için uğraşacaklarını belirtti. İsmail Çakmak, "Biz Genç MÜSİAD'ımızla gerçekten gurur duyuyoruz. Yaptığı çalışmalar ve kararlılıkları MÜSİAD'ı kimlere emanet edeceğimizi gösteriyor. MÜSİAD'ın vermiş olduğu mutluluk apayrı. Biz bir bütün halinde çalışmaktan mutlu oluyoruz. Biz hem iş alanında hem de sosyal alanlarda önemli işlere imza atıyoruz. 2 ayda bir yapmış olduğumuz toplantılar var. Bu toplantılarda Düzce'nin sorunlarını iş adamlarının sorunlarını orada konuşarak çözüm üretmeye çalışıyoruz. Van'da genel idare toplantımız olacak. Buradaki gündem konusu gümrük. Düzce'de gümrük müdürlüğü yok. 1-2. organizemiz var. 3-4-5. organize geliyor. Ticari açıdan önemli şeyler bunlar. Biz toplantıda Düzce'ye gümrük birliğinin gelmesi için uğraşacağız" dedi.

İsmail Çalmak'ın konuşmalarının ardından 29 Mayıs akşamı gerçekleştirilen "Fetih Ruhu Düzce'de" programında emeği geçenlere plaket verildi.

Gecenin en anlamlı anları ise ayın üyesi seçilen Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Tuğbe Keser'e plaketi verilirken yaşandı. Ayın üyesi olduğunu öğrenen Tuğba Keser, kısa süre şaşkınlık yaşadı. Keser'e plaketini ise MÜSİAD Düzce Yönetim Kurulu üyesi Babası Bülent Keser verdi. Babasının elini öpmek için hamle yapan Tuğba Keser'e elini öptürmeyen babası Bülent Keser uzun süre sarılarak kızını kutladı.

Gecenin bir diğer duygusal anına ise Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep imza attı. Başkan olduğu 3 yıl içerisinde eşine çok az zaman ayırdığını belirten Serkan Verep eşinin kendisine anlayışlı davranması nedeniyle teşekkür etti. Serkan Verep anlayışından dolayı eşi Elzem Verep'e teşekkür plaketi verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Dost Meclisi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement