Gençlik Merkezi Skeç Yarışmasında Birinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Gençlik Merkezi Skeç Yarışmasında Birinci Oldu

Gençlik Merkezi Skeç Yarışmasında Birinci Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 14-29 yaş kategorisinde 81 ilde yapılan Gençlik Merkezi ‘Sahne Sırası Sende’ adlı skeç yarışması Bölge Birinciliği Şanlıurfa’da yapıldı.

30.03.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 14-29 yaş kategorisinde 81 ilde yapılan Gençlik Merkezi 'Sahne Sırası Sende' adlı skeç yarışması Bölge Birinciliği Şanlıurfa'da yapıldı.

Kubilay Penbeklioğlu, Çetin Altay ve Tolga Yeter'in jüriliğini yaptığı yarışmada ekipler bazen duygulandırırken, bazen salondakileri kahkahaya boğdu. Yarışma kapsamında önce il içinde yarışmalar yapılırken, kendi illerinde birinci olanlar Şanlıurfa'da bölge birincisi olmak için yarıştı. Yarışmaya Güneydoğu Anadolu Gölgesinden toplam 8 ekip katılırken, yarışmada birinciliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ekibimiz kazandı. İkinci olan Ekip Gaziantep olurken, Diyarbakır bölge üçüncüsü olarak Ankara'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, "Gençlik Merkezimiz her zaman olduğu gibi yine ilimizi en iyi şekilde temsil ederek bölgede skeç yarışmasında birinci olmuştur.Başarılarından dolayı tüm ekibi kutluyorum,18 Mayıs'daki Ankara'da yapılacak olan Türkiye finalinde başarılar diliyorum"dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Merkezi Skeç Yarışmasında Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement