Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP İzmir milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP'nin asgari ücret vaadi için kaynak eleştirisi yapan hükumetin 1 Kasım için asgari ücret vaadini artırdığını belirterek, bu vaadin hemen uygulamaya geçmesi için çağrıda bulunduklarını bildirdi.

18.10.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İzmir milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP'nin asgari ücret vaadi için kaynak eleştirisi yapan hükumetin 1 Kasım için asgari ücret vaadini artırdığını belirterek, bu vaadin hemen uygulamaya geçmesi için çağrıda bulunduklarını bildirdi.

Seçim Koordinasyon Merkezi'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Tanrıkulu, her seçimde taşeron işçilere vaatler vererek oy koparmaya çalışan AK Parti'nin seçimden sonra ortadan kaybolduğunu belirterek, hükumetin bunlarla ilgili verilen sözleri yerine getirmesini istediklerini kaydetti.

MHP'nin iktidar olması halinde sigortasız çalışanın kalmayacağını kaydeden Tanrıkulu, açıklamasında "Buyurun şu anda hükumetsiniz, verdiğiniz vaatleri yerine getirmeniz için hiçbir engel yok. Toplayın Meclis'i çıkarın yasaları. Asgari ücret için 'kaynak nerede?' diye bizi eleştiren AKP iktidarı 1 Kasım seçimlerinde telaşa kapılmış ve asgari ücret vaadini artırmıştır. Bunu vaat olarak vermenize ne gerek var, buyurun yarın asgari ücreti artırın, sizi tutan mı var ? Biz bunları söyleyince asgari ücret vaatlerini 1 sene sonra 2016'da uygulayacaklarını açıklıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kılıç: "Terör odakları kaçacak delik arayacak"

MHP İzmir milletvekili adayı Senem Kılıç ise seçim çalışmaları kapsamında Menderes ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Kılıç, yaptığı açıklamada Anayasa'nın ilk dört maddesini kabul etmeyen tüm siyasi görüşlerin karşısında olduklarını, ilkeli ve prensipli bir politika modeliyle dik bir duruş sergilediklerini belirterek Kılıç, "Milletin değerlerini koruyan, risk oluşturacak tüm unsurların karşısında yer alan, siyasi bir çıkar gözetmeksizin doğruyu yanlışı mertçe ortaya koyan MHP'nin haklılığı son yaşanan terör olaylarından sonra bir kez daha kanıtlanmıştır. Ülkeyi korumak için, aziz milletimizin huzurlu ve güvenli geleceği için terörün her türlüsünün karşısındayız. Teröristle asla masaya oturmayız. MHP'nin güçlendiği her adımda, bu ülkedeki terör odakları can derdine düşüp kaçacak delik arayacaktır. Bu ülkede maalesef terörle mücadele konusunda siyasi irade noksanlığı var" değerlendirmesinde bulundu.

Şahin: "Oy verilecek tek parti MHP'dir"

MHP İzmir milletvekili adayı Selahattin Şahin, Karabağlar'da partililerle ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Partililerinin seçim öncesi özverili çalışmalarını artırmaları gerektiğini vurgulayan Şahin, Türkiye'nin geleceği, anaların ağlamaması için MHP'nin "tek çare" olduğunu, bu ortamda oy verilecek tek partinin MHP olduğunu iddia etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement