Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Çin Halk Cumhuriyeti'nin en büyük kenti olan Şangay'ın Belediye Başkanı Yang Xiong'u ağırlayacak. Ankara ile Şangay arasında Dostluk ve İşbirliği protokolü imzalanacak.
Ankara'ya yarın gelecek olan Şangay Belediye Başkanı Yang Xiong ve beraberindeki heyet, Gökçek'i makamında ziyaret edecek. Başkanlık Makamı'nda saat 11.30'da gerçekleşecek ziyaretin ardından iki kent arasında 2015-2017 yılları Dostluk ve İşbirliği Protokolü imzalanacak. Protokole imzaları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Şangay Belediye Başkanı Yang Xiong atacak.
Konuk heyet daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel proje alanlarını gezerek, çalışmalara ilişkin bilgi alacak. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Gökçek, Şangay Belediye Başkanı'nı Ağırlayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?