Gökhan Başkan Sizlere Emanet" - Son Dakika
Yerel

Gökhan Başkan Sizlere Emanet"

Gökhan Başkan Sizlere Emanet"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Gençlik Kollarına yeni katılımlar için geldiği İzmir’in Foça ilçesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

17.03.2014 17:40

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Gençlik Kollarına yeni katılımlar için geldiği İzmir'in Foça ilçesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. CHP Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirağ'a destek isteyen Tekin, "Gökhan Başkanı sizlere emanet ediyorum" dedi.

Gürsel Tekin'in Foça ziyareti CHP Foça gençlik kollarına katılan 138 yeni üyeyi temsilen bazı gençlere parti rozeti takması ile başladı. Foça Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen ve miting havasına dönüştürülen törene; CHP Foça İlçe Gençlik Kolu Başkanı Oktay Kaya, İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer katıldı.

Konuşmalarına "Bu seçim bizim için yerel seçim değil genel seçim" diyerek başlayan ve Foça Belediye Başkanı ve CHP Foça Başkan adayı Gökhan Demirağ'ın ardından kürsüye gelen Gürsel Tekin; "İzmir halkı misafirperverdir. Bugün kendisini İzmir'de ağırlayabilir. Ama bu İzmir halkının bu hakaretleri unutmayacağına inanıyorum. Ayın 30'unda kendisine öyle bir ders verilecek ki bir daha İzmir değil herhangi bir yurttaşla herhangi bir ille ilgili ağzına böyle bir cümle alamayacaktır. 30 Mart'ta tüm diğer partilerden de oy istiyoruz. Bir kereye mahsus. Birlik için. Türkiye coğrafyasında ne kadar yakınlarınız varsa, ne kadar akrabanız dostunuz varsa birer tane oyunu rica edeceksiniz bu dönem" diye sürdürdü. Konuşmasında yayın politikası nedeniyle TRT ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'a yüklendi. Tekin "TRT için elektrik faturalarından kestiğiniz paralar yedi sülalenize haram olsun" dedi.

Foça'dan sonra Bağarası mahallesinde vatandaşlara hitap eden Tekin'e vatandaşların yoğun ilgisi vardı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökhan Başkan Sizlere Emanet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement