Gülşehir'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Gülşehir'de Bayramlaşma Töreni

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde Ramazan Bayramı dolaysıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

19.08.2012 14:03

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde Ramazan Bayramı dolaysıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Gülşehir Öğretmenler Evinde, Kaymakamlık tarafından organize edilen bayramlaşma törenine, Kaymakam Mesut Yakuta, İlçe Jandarma Komutanı Salih Bulut, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Emniyet Müdürü Ramazan Coşkun, Karacaşar Belediye Başkanı Muammer Akcan, Gümüşkent Belediye Başkanı Mustafa Arıkan, Gülşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehtap Aracı, Kapadokya Havalimanı Baş Müdürü Ali Şerit, İlçe Müftüsü Nuh Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Salman, MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen, CHP İlçe Başkanı İmdat Kayaharman ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yakuta, burada yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak, Antalya'nın Finike ilçesi Kaymakamlığına tayini çıktığını ve Gülşehir'de son bayramlaşma töreninde bulunduğunu söyledi. Yakuta, Gülşehir'den ayrılmanın hüznünü yaşadığını belirtti.

Programda, Müftü Arslan da, Ramazan ayı ve bayramı hakkında bilgi verdi.

Buradaki bayramlaşma törenini ardından Kaymakam Yakuta başkanlığındaki protokol üyeleri, polis karakoluna geçerek görev başındaki polislerle bayramlaştı.

İlçe Jandarma Komutanlığına da giden heyet, burada da jandarma personelinin bayramını kutladı.

Daha sonra Gümüşkent beldesindeki Zihinsel Özürlüler Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret eden Yakuta ve beraberindekiler, burada engelli vatandaşlarla bayramlaştılar.

Muhabir: Dilaver Can

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gülşehir'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement