Hakkari'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Hakkari'deki Terör Saldırısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, terör saldırılarını kınadı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, terör saldırılarını kınadı.

Sevimçok, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'nın düzenlediği saldırıyla ilgili yayımladığı mesajında,  terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını belirtti.

PKK'nın düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışma şehit düşen askerleri rahmetle andıklarını ifade eden Sevimçok, şunları kaydetti:

"Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde PKK'nın düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz, hepimizin yüreğini dağlamıştır. Yine ocaklara ateş düşmüş, analarımız gözyaşlarına boğulmuşlardır. Bu hain saldırıyı kınıyor saldırıda şehit düşen askerlerimizin ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum. Umarım biran evvel bu akan kanlar son bulur ve ülkemize tekrardan huzur, kardeşlik ve barış ortamı hakim olur."

Kaynak: AA