Halimoğlu'ndan Belediye Başkanlarına Birlik ve Beraberlik Yemeği - Son Dakika
Yerel

Halimoğlu'ndan Belediye Başkanlarına Birlik ve Beraberlik Yemeği

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Belde Belediye Başkanlarıyla Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

04.08.2010 18:37

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, belde belediye başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

İbrahim Halimoğlu, tarafından düzenlenen yemeğe, Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy ve Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı ile Belediye Meclis üyesi Ramazan Taş katıldı.

Halimoğlu, konuklarını Eski Balıkhane'de bekleyen tekne önünde karşıladı. Birlikte tekneyle geziye çıkan belediye başkanları, yemekte Manavgat'ın sorunlarını konuştu.

Halimoğlu, belediye başkanlarını bir araya getirerek Manavgat'ın geleceği için çok önemli bir adım attıklarını söyledi. Manavgat'ı beldeleriyle bir bütün olarak düşündüklerini dile getiren Halimoğlu, 'Amacımız belediye başkanlarımızla ortak kararlar almak. Hiçbir beldemizin birbirinden farkı yok. Manavgat Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi konumunda olduğumuz için her zaman kucaklayıcı olmamız gerekir. Manavgat'ın sorunlarını beraber atılacak adımlar ve hizmetlerle çözebileceğimize inanıyorum' dedi. (MT-AKL-GÜÇ-MHD) - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halimoğlu'ndan Belediye Başkanlarına Birlik ve Beraberlik Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement