Halk İftarı Kalecik'te - Son Dakika
Yerel

Halk İftarı Kalecik'te

Halk İftarı Kalecik\'te

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Kalecik'te 10 mahalleye 41 bin ton asfalt döktüklerini belirterek, çok güzel bir parkı Kalecik'e kazandıracaklarını söyledi.

09.07.2014 11:04  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik'te 10 mahalleye 41 bin ton asfalt döktüklerini belirterek, çok güzel bir parkı da yılsonuna kadar Kalecik'e kazandıracaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlendiği Halk İftarı, bu kez Ankara'nın en eski ilçelerinden biri olan Kalecik'te gerçekleştirildi.

Kalecik Tören Alanı'nda düzenlenen Halk İftarı'na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, meclis üyeleri, belediye bürokratları ve 4 bine yakın Kalecikli vatandaş katıldı.

Oruçların açılmasının ardından konuşma yapan Başkan Gökçek, Kaleciklileri "Ramazan-ı Şerefiniz hayırlı olsun. Afiyet olsun" diye selamladı.

KALEKCİK'E SEÇİMDEN SONRA 41 BİN TON ASFALT

Son yerel seçimlerde Büyükşehir ve ilçe belediyesinde AK Parti adaylarını tercih ettikleri için Kaleciklilere bir kez daha teşekkür eden Başkan Gökçek, "Seçimlerden sonra 'Bismillah' diyerek işe başladık. Kalecik'te eskiden köy olan 10 yeni mahalleye 41 bin ton asfalt döktük " dedi.

Ankara'da 25 ilçenin 20 belediyesinde AK Partili Belediye Başkanı bulunduğunu kaydeden Başkan Gökçek, "Bunların içinde iki bayan belediye Başkanımız var. Güdül ve Kalecik Belediye Başkanları. Bu başkanlarımız, ilçelerine istediklerini almak için tabiri caizse başımın etini yiyerek, ön plana çıkıyorlar. Kadın-erkek eşit ama bu konuda da onlara öncelik tanınıyor. Bunu da bilesiniz" diyerek esprili bir şekilde Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy'u hemşehrililerine anlattı.

KALECİK'E MÜJDELER

Kalecik'e her türlü hizmetin kısa sürede getirileceğinin sözünü veren Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Burada çok güzel bir park inşa edeceğiz. İçinde kamelyalar, havuz, oyun parkları ile son derece modern olacak. Anneler, babalar, nineler, çocukların birlikte zaman geçireceği bir yer haline getireceğiz. İnşallah burasını da bu yılsonuna kadar tamamlayacağız."

Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy da "Asfalt çalışmaları başta olmak üzere Kalecik'e yapılan çalışmalar için Başkanımız Melih Gökçek'e teşekkür ederim. Başkanımız üçüncü bir parkın yapımını daha gerçekleştirecek" dedi.

Konuşmaların ardından, Kalecik Belediye Başkanı Ulusoy ile birlikte muhtarlar, Cumhuriyet'in ilk yıllarında Kalecikliler tarafından alınıp, Genelkurmay Başkanlığı'na hediye edilen uçağın yer aldığı fotoğrafı Başkan Gökçek'e hediye ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk İftarı Kalecik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement