Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, Maltepe Belediyesi Gençlik Spor'u 33-21 yendikleri maçla ilgili, "Maltepe Belediyesi Gençlik Spor'a karşı kolay bir galibiyet aldığımız için mutluyuz" dedi.
Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa kupalarından elenmelerinin ardından böyle bir galibiyete ihtiyaçlarının bulunduğunu belirterek, kağıt üzerinde favori olmalarına rağmen karşılaşmayı ciddiye alarak galip geldiklerini söyledi.
Bayanlar Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda var olduklarını bir kez daha gösterdiklerini belirten Ünsal, "Namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanıp, yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.
Ünsal, haftada 4 gün çift, 2 gün tek olmak üzere 10 antrenman yaparak maçlara hazırlandıklarını ve oyuncularının tempolu bir programda yogun bir antrenman sürecinden geçtiğini dile getirdi.
Bir sonraki maçta İzmir Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Ünsal, bu maçın kolay olmayacağını ancak İzmir'e kazanmak için gideceklerini belirtti.
Muhabir: Yusuf Karadağ/ Halil İbrahim Avşar
Yayıncı: Murat Taydaş - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Hentbol: Bayanlar Süper Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.