Hentbolda Bir Başarı Öyküsü - Son Dakika
Yerel

Hentbolda Bir Başarı Öyküsü

Hentbolda Bir Başarı Öyküsü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, Okullar Arası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi sporcularını ödüllendirdi.12-16 Mart 2012 tarihleri arasında Kocaeli'de yapılan...

23.03.2012 17:31

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, Okullar Arası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi sporcularını ödüllendirdi.

12-16 Mart 2012 tarihleri arasında Kocaeli'de yapılan Okullar Arası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi sporcuları Okul Müdürü Yusuf Ziya Baştan, Hentbol İl Temsilcisi Ziya Aydın ve Antrenörleri Erdal Bayraktar, Murat Ekşi ve Seçkin Karadiş ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy'u makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Altunsoy gençlerle sohbet ederek başarılarını takdir etti. Öğrencileri eşofman ve birer çift ayakkabı ile ödüllendiren Altunsoy, "2008 yılında Samsun Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu 'Okullardan Olimpiyatlara Projesi' kapsamında kurulan Fevzi Çakmak Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü meyvelerini vermeye başladı. Sporcuların tamamının okul öğrencisi olması ve alt yapı olarak da Necati Bey İlköğretim Okulu ile koordineli çalışmaları başarıyı getiren en önemli etken oldu" dedi.

Asıl başarı sahibinin beden eğitimi öğretmenlerinin ve antrenörlerin olduğunu belirten Altunsoy şöyle konuştu: "Okulun spor kulübü olmasını sağlayan okul idarecileri ve buna destek olan tüm kamu görevlilerinin başarıdaki payı yüksektir. Öncelikle İlkadım Kaymakamımız Zafer Orhan Bey'in bu kulübe olan desteği aşikardır. Diğer taraftan kulüp olarak da birinci ligde yer alan Fevzi Çakmak Lisesi'nin bu başarı öyküsüne büyük bir katkı da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'tan gelmiştir. Spor kulübümüze maddi yardım sağlanmıştır. Bu tür başarılı okul spor kulüplerimize bugün ve bugünden sonra da Sayın Bakanımızın desteği hep sürecektir." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hentbolda Bir Başarı Öyküsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement