Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, girdikleri evlerden bilgisayar, cep telefonu ve ziynet eşyası çaldığı iddia edilen zanlıları, bir evde unuttukları eldivenler ele verdi.
Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Beylikbağı Mahallesi'ndeki 5 evden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin bir evde buldukları plastik eldivende yapılan incelemede, eldivenlerin hırsızlıktan sabıkalı U.A'ya ait olduğu tespit edildi.
Yapılan araştırma sonucu adresleri belirlenen U.A. ve olaya karıştığı iddia edilen N.M, Ulus Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen U.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, N.M. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Zanlıların evlerinde yapılan aramada ele geçirilen bilgisayar, cep telefonu ve fotoğraf makinelerinin sahiplerine teslim edildiği belirtildi.
-3 ilde 27 evden hırsızlık-
Kocaeli'de yapılan bir başka operasyonda ise Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da 27 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen ikisi kadın 3 kişi gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli'deki 9 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen İlhan Ç, Çiğdem Ç. ve Kader S'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Hırsızlık yapmak amacıyla İstanbul'dan Kocaeli'ye geldiği belirlenen zanlıların otomobilini Sanayi Mahallesi'nde durduran polis, otomobilde yaptığı aramada, Yalova'daki bir evden çalındığı tespit edilen bir dizüstü bilgisayar ile altın yüzük ele geçirdi.
Yapılan inceleme sonucu Kocaeli ve Yalova'nın yanı sıra İstanbul'da 17 evden hırsızlık olayına karıştıkları ve çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtları bulunduğu belirlenen zanlılar adliyeye sevk edildi.
- KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Hırsızlığı Unutulan Eldivenler Ortaya Çıkardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.