Hokeyde Gaziantep Damgası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hokeyde Gaziantep Damgası

13.03.2012 10:48

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Samsun'da yapılan "Bay-Bayan Salon Hokey Türkiye Şampiyonası"na Gaziantep'in damgasını vurduğunu belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Samsun'da yapılan "Bay-Bayan Salon Hokey Türkiye Şampiyonası"na Gaziantep'in damgasını vurduğunu belirtti.

Şahan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı'nın 2012 yılı faaliyet programında yer alan 16 yaş altı "Bay-Bayan Salon Hokey Türkiye Şampiyonası"nın 8-11 Mart tarihlerinde Samsun'da yapıldığını belirtti.

Bay ve bayanlarda Nizip Halk Eğitim Spor Kulübü'nün birinci olduğunu, bayanlarda Gaziantep Akdora Spor Kulübü'nün ikinciliği ve Gaziantep Polis Gücü'nün de erkeklerde üçüncülüğü elde ettiğini bildiren Şahan, "Samsun'da yapılan müsabakalar sonunda bayanlarda turnuvanın gol kraliçesi Akdora Spor Kulübü'nden Songül Gültekin ve en iyi kaleci ise yine Akdora Spor Kulübü sporcularından Rümeysa Özkabalcı oldu" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hokeyde Gaziantep Damgası - Son Dakika


Advertisement