Iğdır'da '1 Mayıs' Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da '1 Mayıs' Kutlaması

Iğdır\'da \'1 Mayıs\' Kutlaması

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri yaptıkları basın açıklaması ile 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladılar.1 Mayıs İşçi Bayramı edeniyle Zübeyde Hanım Bulvarı'na yürüyerek gelen grup adına Eğitim-Sen Iğdır Şube üyesi Yılmaz Hun...

01.05.2012 14:47

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri yaptıkları basın açıklaması ile 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladılar.

1 Mayıs İşçi Bayramı edeniyle Zübeyde Hanım Bulvarı'na yürüyerek gelen grup adına Eğitim-Sen Iğdır Şube üyesi Yılmaz Hun bir açıklama yaptı. 1 Mayıs'ın, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan birlik, dayanışma ve mücadele günü olduğu vurgulayan Hun, "1 Mayıs aydınlık geleceğin sesi olmaktır. 1 Mayıs işsizliğe, açlığa, yoksulluğa en güçlü cevap olmaktır. 1 Mayıs eşitliğin, barışın ve özgürlüğün sesidir. 1 Mayıs baskılara direnenlerin, teslim olmayanların haykırışıdır. 1 Mayıs ülkemizdeki halkların birlikte mücadele günüdür. 1 Mayıs kapitalist sistemin oluşturduğu ekolojik tahribata, açlığa, yoksulluğa, işsizliğe karşı emeğin haykırışıdır. 1 Mayıs örgütlü güçlerin yanı sıra işçilerin, emekçilerin, dar gelirlilerin, toplumsal dışlanmışların, gençlerin, kadınların da bayramıdır" dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardında grup olaysız bir şekilde dağıldı. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'da '1 Mayıs' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement