İl Milli Eğitim Müdürü İlci'den Hayırsever İş Adamına Plaket - Son Dakika
Yerel

İl Milli Eğitim Müdürü İlci'den Hayırsever İş Adamına Plaket

İl Milli Eğitim Müdürü İlci\'den Hayırsever İş Adamına Plaket

Şanlıurfa'daki Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu'nun onarımına katkıda bulunan iş adamı Murat Tutuş'a, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci tarafından plaket verildi.

15.02.2013 17:50

Şanlıurfa'daki Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu'nun onarımına katkıda bulunan iş adamı Murat Tutuş'a, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci tarafından plaket verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen plaket törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Süngü, hayırsever iş adamı Murat Tutuş, Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu'nun Türkçe öğretmeni Mehmet Hamkan katıldı. Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, "Eğitim alanında kurumların katkıları olduğu gibi fertlerin şahsi girişimleri de çok önemlidir. Sonuçta okullar hepimizin ortak kurumlarıdır. Dolayısıyla bir eksiklik olduğunda eksiklikleri hemen kendi imkanlarımız ölçüsünde tamamlarsak çocuklarımızın ortamı güzel olacaktır. Bugün burada böyle bir duyarlılık örneğiyle karşılaşıyoruz. Bildiğim kadarıyla Ahmet Hamdi Akseki okulumuzun birtakım eksiklikleri vardı. Sağ olsun okulumuzun Türkçe öğretmeni Mehmet Hamkan'ın girişimleri sonucunda ve değerli iş adamımız Murat Tutuş'un katkılarıyla okulumuz yenilenmiştir. Ben bu okulun onarımında katkısı olan başta hayırsever iş adamımıza sonra okulumuzun Türkçe öğretmenine teşekkür ediyorum" dedi.

Murat Tutuş ise, "Biz de çocuklarımızın en yüksek standartlarda yetişmesi için ne gerekiyorsa yaptırmanın sevinci içindeyiz. Çocukların sevincini ve güler yüzünü gördüm, mutluyum, böyle yatırımlar yaptığım için Allah'a şükürler olsun diyorum, gücümün yettiği kadar eğitim ve sağlık konularında yardım etmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tutuş'a İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci tarafından plaket verildi. Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Mehmet Hamkan ise, okula yapmış oldukları katkılarından ötürü İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'ye tablo hediye etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Milli Eğitim Müdürü İlci'den Hayırsever İş Adamına Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement