İlçe Müftüleri Ilgın'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

İlçe Müftüleri Ilgın'da Bir Araya Geldi

İlçe Müftüleri Ilgın\'da Bir Araya Geldi

Konya'nın merkez ve taşra ilçelerinin müftüleri, Ilgın'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

14.11.2014 11:10  Güncelleme: 11:15

Konya'nın merkez ve taşra ilçelerinin müftüleri, Ilgın'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya katılmak üzere Ilgın'a gelen Konya İl Müftüsü Ali Akpınar, il müftü yardımcıları, Ilgın Müftüsü Abdurrahim Kocagöl ile birlikte Ilgın Kaymakamlığı ile Ilgın  Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Akpınar, ilçe müftüler toplantısı nedeniyle Ilgın'a geldiklerini belirterek, çalışmalar hakkında Belediye Başkan vekili Hüsnü Büyükışık'a bilgiler verdi. Büyükışık da ziyaretten ve müftüler toplantısının ilçede yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretlerin ardından ilçe müftüleri toplantısı Lala Mustafa Paşa Külliyesi, Sahip Ata salonunda gerçekleştirildi. Toplantının gündemi Başkanlığın mevzuatını, uygulamadaki birlikteliği sağlamak ve mahallinde yapılan çalışmaları yerinde değerlendirerek ortak aklı öne çıkarma oluşturdu.

Toplantı sonrasında İlçe Müftülüğü'nce oluşturulan "Türkiye Diyanet Vakfı Diyanet ve Vakıf Yayınları" satış yeri ile Müftülük okuma salonunun açılışını Kaymakam Yücel Gemici ve Belediye Başkan Vekili Hüsnü Büyükışık birlikte yaptı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlçe Müftüleri Ilgın'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement