İşkur'dan "Yeteneğinize Yön Verin" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

İşkur'dan "Yeteneğinize Yön Verin" Toplantısı

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü'nce, Fırat Üniversitesi (FÜ) Keban Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) "Yeteneğinize Yön Verin" adıyla toplantı düzenledi.

11.06.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü'nce, Fırat Üniversitesi (FÜ) Keban Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) "Yeteneğinize Yön Verin" adıyla toplantı düzenledi.

İŞKUR İl Müdürü Yasemin Güler, Keban MYO'da eğitim gören öğrencilere yönelik toplantıda, İŞKUR'un en temel görevinin iş arayan ve işçi arayanları işgücü piyasası koşullarında buluşturup, uygun işlere uygun işsizlerin gönderilmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Kurumsal hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar da yaptıklarını ve daha geniş kitlelere ulaşarak hizmetin yaygılaştırılması amaçladıklarını ifade eden Güler, şunları söyledi:

"İş arama zorlu ve uzun bir yoldur. İş aramak, iş yapmaktan daha zor bir süreçtir. İş aramak, hayatınızın dönüm noktasında atacağınız büyük bir adımdır. Bu adımı ne kadar doğru atarsanız, iş hayatında başarılı olma yüzdeniz o kadar artar."

Toplantıya, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, FÜ Keban MYO Müdürü Prof. Dr. Erdal Duman, yerel yöneticiler ve öğrenciler katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşkur'dan 'Yeteneğinize Yön Verin' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement