İstanbul'da şiddetli lodos etkili oluyor: Denizde boyu 5 metreyi bulan dalgalar oluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da şiddetli lodos etkili oluyor: Denizde boyu 5 metreyi bulan dalgalar oluştu

17.11.2022 16:17  Güncelleme: 17:06

İstanbul'da şiddetli lodos etkili oluyor: Denizde boyu 5 metreyi bulan dalgalar oluştuİSTANBUL İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle denizde boyu 5 metreyi bulan dalgalar oluştu.

İstanbul'da şiddetli lodos etkili oluyor: Denizde boyu 5 metreyi bulan dalgalar oluştu

İSTANBUL İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle denizde boyu 5 metreyi bulan dalgalar oluştu. Dalgaları seyretmek isteyen bazı vatandaşlar sahile koştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olmaya başladı. Marmara Denizi'nde dalgaların boyu 5 metreyi bulurken, yerli ve yabancı turistler ıslanmayı göze alarak fotoğraf çekme yarışına girdi. Bazı vatandaşların da sahilde yürüyüş yaptığı görüldü. Lodos nedeniyle denizde oluşan dalgaların martılarla görüntüsü ise mest etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'da şiddetli lodos etkili oluyor: Denizde boyu 5 metreyi bulan dalgalar oluştu - Son Dakika


Advertisement