Çamlıca'daki Görüntü Kirliliği, Yerini Kartpostallık Görüntülere Bırakıyor. - Son Dakika
Yerel

Çamlıca'daki Görüntü Kirliliği, Yerini Kartpostallık Görüntülere Bırakıyor.

İstanbul, yapılan yeni projelerle gün geçtikçe yeni bir silüete kavuşuyor. Özellikle Küçük Çamlıca'daki televizyon vericileri tek kuleye alınarak görüntü kirliliği ortadan kaldırılacak.

04.03.2017 10:22  Güncelleme: 12:03

Dev projeler ile yeni bir siluete kavuşan İstanbul, Ayasofya Müzesi'nden çekilen görüntülerle ortaya çıkan manzarası ile kartpostallık görüntüler oluşturdu.

MANZARA KENDİNE HAYRAN BIRAKTI
Çekilen görüntülerde Ayasofya'nın sağ tarafında Çamlıca televizyon kulesi sol tarafında minarelerinin arasında ise Çamlıca Camii'nin görüntüsü kendine hayran bıraktı.
İstanbul'un yeni silueti tarihi yarımadada çekilen görüntülerle ortaya çıktı. Ayasofya Müzesi'nin bir tarafında yapımı devem eden Çamlıca televizyon kulesi, sol tarafında minarelerin arasında ise Çamlıca Camisi görüntüsü ortaya çıktı. Çekilen görüntülerde oluşan manzara kendine hayran bıraktı.

VATANDAŞLAR HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Küçük Çamlıca Tepesinde yapımı devam eden televizyon kulesi bittiğinde Çamlıca'da bulunan radyo ve televizyon vericileri kaldırılarak İstanbul'un siluetine değer katacak. Tarihi yarımadada İstanbul'un yeni siluetini gören vatandaşlar ise bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çamlıca\'daki Görüntü Kirliliği, Yerini Kartpostallık Görüntülere Bırakıyor.
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamlıca'daki Görüntü Kirliliği, Yerini Kartpostallık Görüntülere Bırakıyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement