Kalınomuz; "Bir Dahaki Mitingde 150 Bin Kişi Toplayacağız" - Son Dakika
Yerel

Kalınomuz; "Bir Dahaki Mitingde 150 Bin Kişi Toplayacağız"

Kalınomuz; "Bir Dahaki Mitingde 150 Bin Kişi Toplayacağız"

HP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, polis kayıtlarına göre 'Özgürlük ve Demokrasi' mitinginde 67 bin kişi bulunduğunu belirterek, "Bir daha ki mitingde 150 bin kişi toplayacağız" dedi.

20.05.2013 17:03

HP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, polis kayıtlarına göre 'Özgürlük ve Demokrasi' mitinginde 67 bin kişi bulunduğunu belirterek, "Bir daha ki mitingde 150 bin kişi toplayacağız" dedi.

İnsanların miting alanına sığmadığını ifade eden CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, "Polis kayıtlarında mitinge 67 bin kişinin katıldığı geçiyor. Ancak, sokak aralarında ve miting alanı dışında çok sayıda insan vardı" ifadelerini kullandı.

Atatürk Meydanı'nın 40 dönüm olduğunu belirten Kalınomuz,

"Metrekareye iki kişi düştüğünü hesaplarsak katılımın 80 bin kişinin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Miting alanı dışındaki insanları da eklersek 100 bin kişinin miting için Aydın dışına geldiğini hesaplayabiliriz. Hedefimize ulaştık"diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun mitingin ardından CHP otobüsüyle şehir dışına kadar çıktığını hatırlatan Kalınomuz, "Sayın Genel başkanımız miting içinde miting yaptı. İnsanlar resmen otobüsünün önüne kendini attı. Sıcağa ve 4 defa alana ambulans çağırılmasına rağmen gösterilen ilgiden memnunuz. Bir daha ki mitingde 150 bin kişiyi toplayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalınomuz; 'Bir Dahaki Mitingde 150 Bin Kişi Toplayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement