Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış; - Son Dakika
Yerel

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış;

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış;

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış, 3 Mayıs'ın devlet kademelerindeki kominist kadrolaşmaları eleştirdiği için milliyetçilerin zindalara atıldığı gün olduğunu belirtti.

03.05.2012 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış, 3 Mayıs'ın devlet kademelerindeki kominist kadrolaşmaları eleştirdiği için milliyetçilerin zindalara atıldığı gün olduğunu belirtti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ersançmış, Atsız'ın çerileri, Başbuğ'un bozkurtları var oldukça Türkiye bir Türk yurdu olarak kalacağını ve Türkiye üzerinde hain emelleri olanlar amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

Ersançmış; "3 Mayıs devlet kademelerindeki komünist kadrolaşmaları eleştirdiği için milliyetçilerin zindanlara atıldığı ve işkenceler yapıldığı acı dolu günlerin başlangıcıdır. Hüseyin Nihal Atsız'ın ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in de aralarında bulunduğu Zeki Velidi Togan, Muzaffer Özdağ, Reha Oğuz Türkkan, Osman Yüksel Serdengeçti ve daha ismini sayamayacağımız çok sayıda dava adamı tutuklanmış, tabutluklara konulmuştur" dedi.

3 Mayıs 1944 Türk Milliyetçilerinin tek parti iktidarının zulüm ve baskı idaresine başkaldırdığını ifade eden Onur Ersançmış;

"3 Mayıs yıllar süren siyasi ve sosyal mücadelemizin başlangıç günüdür. 3 Mayıs Türk milliyetçiliğinin düşünce olmaktan çıkıp harekete, eyleme ve dönüştüğü günüdür. İnanç ve kararlılığın zulüm ve baskıya galip geldiği gündür. Unutulmasın ki bu ülkede Atsız'ın çerileri, Başbuğ'un bozkurtları var oldukça Türkiye bir Türk yurdu olarak kalacak ve ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlar amaçlarına ulaşamayacaktır" diye konuştu.

Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış, Ülkü Ocakları Teşkilatı'nın 12 Mayıs 2012 tarihinde düzenleyeceği ve Ali Kınık ile Mustafa Yıldızdoğan'ın katılacağı

"Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" konserine de tüm Karslıları davet etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement