Kayak ve Snowboard Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Kayak ve Snowboard Yarışmaları Tamamlandı

Kayak ve Snowboard Yarışmaları Tamamlandı

Sarıkamış Şehitleri'nin 97.yılı dolayısıyla organize edilen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma etkinlikleri başladı.

06.01.2012 17:34

Sarıkamış Şehitleri'nin 97. yılı dolayısıyla organize edilen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma etkinlikleri başladı.

Sarıkamış Allah-u Ekber Dağı Şehitliği'nde düzenlenen anma programında, mahalli sanatçı grubu 90 bin şehit için ağıtlar yaktı.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma etkinliklerini başlattıklarını söyledi.

Her yıl anma törenleri düzenlediklerini belirten

Kaymakam Erdoğan Turan

Ermiş; "Bu törenleri düzenlememizin sebebi vatan evlatlarının, atalarımızın, dedelerimizin ne kadar fedakarlık yaptıkları, bu ülkeyi nasıl kurtardıklarını anlamak ve anlatmaktır. Aslında binlerce hikaye var, binlerce ders çıkarılabilir. İstiklalimiz için, istikbalimiz için vatanımız için canlarını feda eden bu yiğit oğlu yiğitler, bu cesur yürekler, bu aslan yürekli yiğitleri çok iyi tanımak lazım. Bunların yaptıkları fedakarlığı yeni neslin anlamasını sağlamaktır bizim amacımız" dedi.

Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında, Bayraktepe Kayak Merkezi'nde Alp Disiplini Kayak ve Snowboard Yarışmaları düzenlendi.

Alp Disiplini Kayak Yarışmasında; Büyük Erkekler, 1. Yakup Önal, 2. Mustafa Yıldız, 3. Muhammet Ayaz., Büyük Bayanlar, 1. Nurcan Tağızade, 2. Dilan İşçi, 3. Pınar Sade dereceye girdi.

Büyük Erkekler, 1. Yusuf Alp, 2. Erdinç Türksever, 3. Muhammet Emin Taş.,

Büyük Bayanlar, 1. Gözde Ekinci, 2. Zeynep Büşra Kurtuluş, 3. Özden Aydın da Snowboard Yarışmasında derceye girdi. Dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Anma etkinlikleri kapsamında bu akşam saat: 18: 00'de Sarıkamış Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda, Mevlid Programı düzenlenecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayak ve Snowboard Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement