Kaymakam Balaban'dan Veda - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Balaban'dan Veda

Kaymakam Balaban\'dan Veda

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine tayini çıkan Kaymakam Dursun Balaban, onuruna verilen veda yemeğinin ardından uğurlandı.

27.08.2012 15:37  Güncelleme: 16:08

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 6 yıl görev yaptıktan sonra Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine tayini çıkan Kaymakam Dursun Balaban, onuruna verilen veda yemeğinin ardından uğurlandı.

Borsa Lokantası'nda düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ergün Koç ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı'nın yanı sıra, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, bazı siyasi parti yöneticileri ile kaymakamlık personeli katıldı. Duygulu anların yaşandığı yemekte masaları tek tek dolaşan Kaymakam Balaban, Karacabey'i hiç unutmayacağını belirterek, herkesten helallik aldı.

Yemeğin ardından Kaymakam Balaban'a hizmetlerinden dolayı çeşitli hediye ve teşekkür plaketleri verildi. Balaban'a ilk plaketi Belediye Başkanı Ergün Koç verdi. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sevinç Ay, gece boyunca gözyaşlarına hakim olamayan Dursun Balaban'ın eşi Gülcan Balaban'a da altın bir bileklik hediye etti.

Diyarbakır'a yolu düşen tüm Karacabeylileri beklediğini dile getiren Kaymakam Dursun Balaban ise, "Diyarbakır'ın 4 kapısı var. Beşinci kapısı da Dursun Balaban kapısıdır. Kapım sizlere her zaman açıktır. Telefonum 24 saat emrinizdedir. Sizleri hiç unutmayacağım. Karacabey'in benim için her zaman özel bir yeri olacak. Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 6 yıl boyunca iyi-kötü günlerimiz geçti. Kimseyi bilerek kırmak istemedim. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin" şeklinde duygularını paylaştı.

(MŞ)

27.08.2012 13: 16: 00

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Balaban'dan Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement