Kaymakamlık Koridorlarını Fotoğraflar Süslüyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlık Koridorlarını Fotoğraflar Süslüyor

Kaymakamlık Koridorlarını Fotoğraflar Süslüyor

Ordu'nun Kabadüz İlçe Kaymakamlığı'nda bölgenin doğal ve kültürel özelliklerini gösteren fotoğraflar büyük ilgi görüyor.

16.04.2013 12:50

Ordu'nun Kabadüz İlçe Kaymakamlığı'nda bölgenin doğal ve kültürel özelliklerini gösteren fotoğraflar büyük ilgi görüyor.

Kabadüz Kaymakamlığı'nın geçen yıl birincisi gerçekleştirdiği 'Yaylada Fotoğraf Günleri' kapsamında sergilenmeye layık görülen 52 fotoğraf Kaymakamlığın koridorlarında sergilenmeye başladı. Her hafta sergilenecek farklı fotoğraflarla ilçenin doğal ve kültürel güzelliğinin vatandaşlara gösterilmesi amaçlanıyor.

Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, Kaymakamlık koridorlarında sergilenmeye başlayan fotoğrafların olumlu tepkileriyle karşılaştıklarını söyledi.

'Yaylada Fotoğraf Günleri' etkinliği kapsamında 52 fotoğrafın Kaymakamlık koridorlarında sergilenmeye başlandığını belirten Karataş, "Bu hizmetteki beklentimiz vatandaşlarımızın bölgesini daha iyi tanıması ve yine bölgesindeki tarihi, doğal güzelliklerini daha iyi görmeleri yönüdür. Fotoğrafları her hafta değiştirerek bölgemizin ve yaylamızın değiş görüntülerini farklı zamanlarda sergileyerek halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kerem Timur, "Resmi daire için sanatsal güzel bir çalışma olmuş. Sürekli tablolar güncellenir değiştirilirse çok daha güzel olur" diye konuştu.

Salih Bodur ise, "Böyle bir çalışmayı yapan ve bu seviyeye getiren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmaların ileriye doğru devamı olur. Bizler de devam ettirilen bu çalışmalardan dolayı memnun oluruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamlık Koridorlarını Fotoğraflar Süslüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement