Kick Boks'ta Altın Madalya Kütahya'nın - Son Dakika
Yerel

Kick Boks'ta Altın Madalya Kütahya'nın

Kick Boks\'ta Altın Madalya Kütahya\'nın

Türkiye Kick Boks Şampiyonasında gençler kategorisinde 50 kg'da yarışan Kütahyalı sporcu İlknur Gedik tüm rakiplerini devirerek Altın madalyaya ulaştı.

03.07.2013 12:00  Güncelleme: 08:18

Denizli'de yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında gençler kategorisinde 50 kg'da yarışan Kütahyalı sporcu İlknur Gedik tüm rakiplerini birer birer devirerek Altın madalyaya ulaştı.

Şampiyona dönüşünde bir açıklama yapan Kick Boks Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Arabacı, şampiyon sporcu İlknur Gedik'i tebrik ettiğini söyledi. Arabacı, "Kick boksta Kütahya'nın başarıları devam ediyor. Daha önce defalarca Türkiye şampiyonu olan ve milli takımda bizi temsil eden Ezgi Arabacı'dan sonra şimdi de sporcumuz İlknur Gedik Kick Bokstaki yeni şampiyonumuz oldu. İlknur Gedik çok zeki, çok çalışkan ve çok başarılı bir sporcu. Ekim ayında Polonya'da yapılacak Avrupa şampiyonasında bizi ve Milli takımı temsil edecek. İlknur bundan sonra Kick boksta adını Avrupa'da da duyuracak, buna inanıyorum. Kendisini yetiştiren antrenörümüz Cengiz Taşdelen'in de bu başarıda payı çok büyük. Antrenörümüzü de kutluyorum" diye konuştu.

Altın madalyalı sporcu İlknur Gedik ise başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederek çalışmalarına devam edeceğini ve yeni başarılara imza atmayı hedeflediğini bildirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kick Boks'ta Altın Madalya Kütahya'nın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement