Kocaeli Valiliği Gübretaş ile Okul Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Valiliği Gübretaş ile Okul Protokolü İmzaladı

Kocaeli Valiliği Gübretaş ile Okul Protokolü İmzaladı

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyüşehir Belediyesi, GÜBRETAŞ ile 24 derslikli okul protokolü imzaladı.

05.11.2012 17:14

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyüşehir Belediyesi, GÜBRETAŞ ile 24 derslikli okul protokolü imzaladı.

Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu'nda gerçekleşen protokol törenine Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu ve GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta katıldı.

Başiskele'ye kurulacak okul 24 derslikli olarak inşa edilecek. Kocaeli Büyükşehirr Belediyesi'nin yer temini yaptığı okul, 2 milyon 500 bin TL'yi mal olacak ve bu paranın tamamı GÜBRETAŞ tarafından karşılanacak.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca protokol töreninde yaptığı konuşmada, "İlimizde faaliyet gösteren GÜBRETAŞ firması, 'Eğitim Yüzde Yüz Destek' kampanyası çerçevesinde bu okulu yapma taahhüdünde bulunuyor. Bu okula sadece GÜBRETAŞ'ın değil büyükşehir belediyesinin de büyük katkıları olacak" diyerek İbrahim Karaosmanoğlu ve GÜBRETAŞ yetkililerine teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, söz konusu okula önümüzdeki yıllarda 24 derslikli bir ortaokulun da ekleneceğini belirterek, Kocaeli'deki eğitime büyük destek verdiklerini ifade etti.

İmza töreninde konuşan GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu da, Türkiye'nin geleceğinin eğitimle şekilleneceğinin bilincinde oldukların belirterek, Böyle anlamlı bir günde, böylesine hayırlı bir projeyi başlatmak gurur verici" diye konuştu.

Öte yandan, ortaokul projesinin 2013 yılı içerisinde bitirileceği öğrenildi.

(UU)

05.11.2012 16: 50: 59

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Valiliği Gübretaş ile Okul Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement