Köktaş'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Köktaş'ın Seçim Çalışmaları

Köktaş\'ın Seçim Çalışmaları

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

09.10.2015 13:24

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Alev Dedegil ile Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in de katıldığı ziyaretlerde Köktaş'a bir mağazada 8 köşeli kasket hediye edildi.

Milletvekili Köktaş yaptığı konuşmada, "Çarşambalı hemşehrilerim hiç bir zaman işini yarım bırakmaz. 7 Haziran da yarım kalan işini 1 Kasım'da tamamlayacak ve güçlü bir Türkiye için AK Parti'yi yine tek başına iş başına getirecek. Bu anlamda sizlerden 1 Kasım da istikrar ve güven için destek istiyoruz" dedi.

Fuat Köktaş daha sonra kendisi tarafından Göl Restaurant'ta verilen yemekte sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Köktaş son olarak partisinin Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlediği mitinge katılarak bir konuşma yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement