Konya'da Mahalle İftarları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya'da Mahalle İftarları Devam Ediyor

10.08.2012 16:26

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'da Mahalle İftarları ve Mahalle Meclisi'nde Konyalı vatandaşlarla buluşmaya devam ettiğini bildirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'da Mahalle İftarları ve Mahalle Meclisi'nde Konyalı vatandaşlarla buluşmaya devam ettiğini bildirdi.

Akyürek, Ramazan ayında 60 mahallede iftar buluşmaları gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, kaybolmak üzere olan geleneklere sahip çıkılacağını belirtti.

Akyürek, Konya'da ortaya konulan çok güzel bir kardeşlik tablosu olduğunu ve şehrin Ramazanın bereketinden istifade ettiğini dile getirdi.

Bölgede bulunan Malas ve Kule caddelerinin altgeçit ile birleştirileceğini hatırlatan Akyürek, kamulaştırmanın tamamlanmak üzere olduğunu, ihalenin ardından başlayacak çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.

Halen Işıklar Mahallesi'nde ikamet eden AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya da Mahalle İftarları nedeniyle binlerce kişinin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekti.

Yerlikaya, Malas Caddesi'ne yapılacak alt geçit nedeniyle de Akyürek'e teşekkür etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da bu günlerde ülke olarak en çok ihtiyaç duyulan şeyin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu olduğunu belirterek, Mahalle İftarları'ndaki tablonun Türkiye'ye örnek olduğunu bildirdi.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da Mahalle İftarları Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement