Korkuteli Sağlık Meslek Lisesi'nde Kermes - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Sağlık Meslek Lisesi'nde Kermes

Korkuteli Sağlık Meslek Lisesi\'nde Kermes

Korkuteli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri tarafından okul bahçesinde okul yararına kermes düzenlendi.

03.06.2014 17:09

Korkuteli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri tarafından okul bahçesinde okul yararına kermes düzenlendi.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan tarafından açılan kermeste Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut, Soma'da yaşamını maden işçileri için dua etti. Daha sonra protokol üyeleri kermesi gezdi. Kermeste öğrenci velilerinin hazırladığı el emeği ürünlerin satışı yapıldı.

Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Oğuz Ağırcan, kermesten elde edilen gelirin okulun ihtiyaçları için harcanacağını söyleyerek, "Amacımız okul aile birliği ile velilerimizin kaynaşmasını sağlamaktı. Velilerin evlerinde yaptıkları yerel yemekleri burada katılımcılara sundular. Beklentimizin üzerinde katılım sağlandı. Kermese katılan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen okul aile birliği üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kermese Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İlçe Müftüsü Duran Turgut, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Arif Çoraman, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve veliler katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Sağlık Meslek Lisesi'nde Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement