Küçükköy Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Yerel

Küçükköy Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk

Küçükköy Belediyespor\'da Hedef Şampiyonluk

Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Liginde geçtiğimiz sezonu 5.sırada tamamlayan Küçükköy Belediyespor'da 2013-2014 futbol sezonu çalışmaları kendi tesislerinde Teknik Direktör Ersan Bahar ve yardımcısı Sait Kalay ve kaleci antrnörü Cumhur Karataş...

20.08.2013 13:52

Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Liginde geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan Küçükköy Belediyespor'da 2013-2014 futbol sezonu çalışmaları kendi tesislerinde Teknik Direktör Ersan Bahar ve yardımcısı Sait Kalay ve kaleci antrnörü Cumhur Karataş nezaretinde başladı.

Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan sporcular ile yeniden anlaşan ve dış transferlerde Yeni Sanayispor'dan Emrah, Fatih; Barbaros Sefa Spor'dan Nurettin; Sakaryaspor'dan Tayfun, Oğuz Yasi'yi transfer eden Küçükköy Belediyespor yeni sezona günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Teknik Direktör Ersan Bahar, yeni sezonun 22 Eylül'de başlayacağını açıklarken, bu sezon iyi bir kadro kurarak, hedeflerinin Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Liginde şampiyon olarak Bölgesel Amatör lige yeniden dönmeye çalışacaklarını söyledi. Güçlü bir kadro kurduklarını kaydeden Bahar, "Bol bol hazırlık yaparak sahaya çıkıp en iyi kadroyu oluşturmak istiyoruz. Bu arada kulübe bir kaleciyle santraforun transferi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapıdan da Murat, Kubilay ve Berk'i de kadrolarına alarak genç ve dinamik bir takıma sahip olacağız" dedi.

22 Eylül 2013 Pazar günü ligdeki ilk maçını Susurlukspor ile oynayacak olan Küçükköy Belediyespor Teknik Direktörü Ersan Bahar lig fikstürü avantajını iyi kullanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

AMAÇ BAL LİGİNE YENİDEN DÖNEBİLMEK

Takımın Genel Kaptanı Ali Ergin ise; geçtiğimiz sezon takımda yer alan oyuncuların yeniden takımda kalmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "2013-2014 futbol sezonuna yakışır bir kadro kurduk. Yapacağımız disiplinli çalışmalar sonrasında sezonu sonunda, Küçükköy Belediyespor'u Süper Amatör Ligde şampiyon yaparak yeniden Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükköy Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement