Kurban Bayramı'nı Kutluyoruz - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'nı Kutluyoruz

AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nca Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

26.10.2012 16:22

AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nca Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, partisinin il başkanlığı binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın Türkiye'nin geleceği ve insanlığın geleceği için hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi.

TBMM'nin 30 Ekim salı günü çalışmalara başlayacağını ve AK Parti'nin üzerinde çalışacağı konulardan birinin de yerel seçimlerin erken bir tarihe alınmasının olduğunu bildiren Geldi, "Muhalefetin tam desteğini almadan da anayasa değişikliğini yapma şansımız yok. Aralık ayına kadarki her takvime Ak Parti grubu olarak sıcak bakacağız. Yeter ki muhalefet biz seçimleri kış şartlarından kurtarmaya varız desin" dedi.

Geldi, Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği tartışmalı helikopter kazası döneminde 'niçin kış şartlarında seçim yapılıyor' tartışmasının olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki seçimler tekrar kış şartlarında yapılırsa o şartlarda da bir kaç tane kaza olursa bu konuda tek suçlanacak, siyaset müessesidir. Madem o gün bu tartışmalar yaşandı seçimlere niçin kış şartlarında devam ediyoruz- Seçimi erkene alalım. Bizim düşüncemiz seçim kampanyası dönemini kış şartlarından daha rahat şartlarda gerçekleştirmek."

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ise bayramların birlik ve beraberliğin arttığı günler olduğunu belirterek, "Bu günlerde alacağımız kararlar hayırlı olsun diyorum. Önümüzde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı da var. İki bayramı birlikte kutlayacağız. Kurban Bayramı'nın Giresun'a ve tüm Türkiye'ye hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Törene, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Kocaoğlu, Gençlik Kolları İl Başkanı Şeyma Tekin, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, bazı ilçe başkanları ile belediye başkanları ve diğer partililer katıldı.

Muhabir: Gültekin Yetgin

Yayıncı: İsmail Çimen - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'nı Kutluyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement