Kurbanoğılu: Oy İstemeye Gerek Yok - Son Dakika
Yerel

Kurbanoğılu: Oy İstemeye Gerek Yok

Kurbanoğılu: Oy İstemeye Gerek Yok

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi Şehitlik semtinde seçim bürosu açan BDP adayı Selim Kurbanoğlu, mücadelelerinin kardeşlik mücadelesi olduğunu söyledi.

11.02.2014 12:59

BDP Diyarbakır Yenişehir İlçe Örgütü, Şehitlik Hevsel ve Ben u Sen Mahallesinde iki seçim bürosu açtı. Açılışa BDP Amed Milletvekili Nursel Aydoğan ,BDP Yenişehir Belediye Eş Başkan Adayları Selim Kurbanoğlu-Ülkü Baytaş,BDP Yenişehir İlçe örgütü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim Bürosunun açılışında konuşan BDP Yenişehir Belediye Eş Başkan Adayı Selim Kurbanoğlu "Bugün altıncı ve yedinci seçim büromuzu Şehitlik Hevsel ve Ben u Sen mahallemizde açıyoruz. Şehitliğe seçim gözüyle bakmıyoruz. Şehitlik Yenişehir'in kalbidir, yüreğidir, bel kemiğidir. Yapılacak yerel seçimler için hiç bir yurttaşımızdan oy istemedik. Oy istemeye de gerek yok, zaten yılardan beridir özgürlükleri için renklerini ortaya koymuşlar. Demokrasi ve özgürlük mücadelesinde Kürtler asla geri adım atmadı ve atmayacaktır. Mücadelemiz kardeşlik mücadelesidir. Mücadelemiz özgürlük mücadelesidir. 'Ki Berxe ki berane emê bi hev re bivînin'. Kim kuzu kim koçtur. Hep birlikte göreceğiz"dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kurbanoğılu: Oy İstemeye Gerek Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DİYARBAKIR: kardeşilik palavralarını geç,bu halk artık yemez sizin yalanlarınızı,ama haklısın.15 yıldır.diyarbakır halkını ezmekten başka bişi yapmadınızki,tabiki yüzünüz yok oy istemeye,ama gururunuz yok.gururunuz olsaydı.çeker giderdşniz. 3 2 Yanıtla

Advertisement