Kütahya Heyeti Güney Afrika'ya Gidecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kütahya Heyeti Güney Afrika'ya Gidecek

11.04.2012 18:26

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında iş adamlarından oluşan heyet, 6 günlük gezi kapsamında Güney Afrika'ya gidecek.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında iş adamlarından oluşan heyet, 6 günlük gezi kapsamında Güney Afrika'ya gidecek.

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'nden (KÜSİAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, KÜSİAD Güney Afrika Ticaret ve Yatırım Heyeti, İstanbul'dan uçakla yola çıkarak yarın Güney Afrika'nın Johannesburg kentine ulaşacak.

Çiftçi'nin yanı sıra KOSGEB Kütahya Sorumlusu Adem Aypar, KÜSİAD Başkanı Mehmet Ceylan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Meclis Üyesi Göksel Özçınar'ın da aralarında bulunduğu 40 kişilik heyetin 17 Nisan'a kadar Güney Afrika'da kalması planlanıyor.

Ülkenin doğal güzelliklerini gezmek yanında sanayici ve iş adamlarıyla görüşmelerde bulunarak Johannesburg'daki Türk Büyükelçiliği'ni ziyaret edecek heyet, 17 Nisan'da Cape Town'dan İstanbul'a hareket edecek.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya Heyeti Güney Afrika'ya Gidecek - Son Dakika


Advertisement