Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel, mesaj yayımladı.

14.04.2014 15:53

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, Hazreti Peygamberin tüm insanlığa örnek ahlakını ve güzel sözlerini rehber kabul etmek gerektiğini belirtti.

Kutlu Doğum Haftası'nın Suşehri halkına, ülkeye ve tüm insanlığa rahmet, barış ve kardeşlik getirmesini dileyen Yüksel, şunları kaydetti:

"Sevgili Peygamberimiz, dünyaya bir lütuf, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen ve komşusu açken tok yatanın gerçek mümin olamayacağını ifade eden Peygamberimiz, bizler için de tek örnek olmalıdır. Yaşamı şefkat, merhamet ve erdem demek olan sevgili Peygamberimizin bizlere işaret ettiği yön ve yaşam tarzını anlamalı, yaşamalıyız ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza öğretmeliyiz. Doğruluğun ve dürüstlüğün sembolü olan o yüce insanın insanlara gösterdiği mukaddes yolda yürümeliyiz. Dünya var oldukça kutlanacak olan bu haftanın, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyor, tüm ilçe halkımızın bu güzel ve kutlu haftasını tebrik ediyorum." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement