Liselerarası 1. Akıl Oyunları - Son Dakika
Yerel

Liselerarası 1. Akıl Oyunları

Ankara'nın Polatlı İlçe Belediyesi ile İlçe Kaymakamlığınca Düzenlenen Ankara Liselerarası 1. Akıl Oyunları Turnuvası Yarın Başlıyor.

28.03.2011 17:22

Ankara'nın Polatlı İlçe Belediyesi ile İlçe Kaymakamlığınca düzenlenen Ankara Liselerarası 1. Akıl Oyunları turnuvası yarın başlıyor.

Polatlı Konak Güldeste salonunda yarın gerçekleştirilecek 1. Akıl Oyunları Turnuvası, Polatlı Belediyesi ve Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde, Akıl Oyunları Dergisi, Akıl Derneği ve Türk Beyin Takımının işbirliği ile düzenlendi.

Dünya Zeka Oyunları Federasyonu Türkiye Temsilcisi Akıl Oyunları Dergisi ve Türk Beyin Takımı öğrencileri, Akıl Oyunları ile tanıştırmak ve gelecek yıllarda Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek öğrencileri keşfedebilmek amacıyla düzenlenen turnuvada Ankara sınırları içerisindeki okullar üçer kişilik takımlarla katılacaklar.

Sabah saat 09.00'da başlayacak turnuvanın ödül töreni akşam 17.00'da gerçekleştirilecek.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, yaptığı açıklamada, belediye olarak turnuvada derece alan yarışmacıları ödüllendireceklerini söyledi.

Çelik, "Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilerin zeka gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerin analitik düşünme teknikleri ile tanışmalarını ve bu becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacı ile ??Ankara İli Liseler Arası 1. Akıl Oyunları?? yarışmasını düzenledik. Yarın gerçekleştirilecek turnuvada birinci yarışmacıya net 1.000,00 TL, ikinci yarışmacıya net 750,00 TL, üçüncü yarışmacıya net 500,00 TL ödül vereceğiz. Bu tür yarışmalarla ülkemizi gelecek yıllarda akıl oyunlarında temsil edecek nesilleri keşfetmeyi hedefliyoruz" dedi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Liselerarası 1. Akıl Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement