Lüleburgaz'da Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'da Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Lüleburgaz\'da Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası U-16 sona erdi. Finalde Beşiktaş ile Karşıyaka’nın karşılaştığı turnuvada, kupaya uzanan taraf Beşiktaş oldu.

19.12.2022 09:24  Güncelleme: 09:29

Lüleburgaz Belediyesi'nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası U-16 sona erdi. Finalde Beşiktaş ile Karşıyaka'nın karşılaştığı turnuvada, kupaya uzanan taraf Beşiktaş oldu.

Lüleburgaz Belediyesi'nin 2018 yılında haytaını kaybeden, 'kente basketbolu sevdiren adam' olarak bilenen Gökhan Teksöz anısına düzenlediği 4. Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası U-16 kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Beşiktaş, Karşıyaka, Fenerbahçe, Lüleburgaz, Galatatasaray, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Darüşşafaka ve Gaziantep'in yer aldığı ve 3 gün boyunca süren turnuva sonunda katılımcı ve dereceye giren kulüplere madalya ve kupalarını Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş ile Belediye Meclis Üyeleri Aysun Dedeoğlu, Talat Aydın ve Görkem Şişko verdi.

FİNALDE İZMİR-İSTANBUL DERBİSİ

Rekabetin yanı sıra sportmenliğin de ön planda olduğu turnuvada ipi göğüsleyen Beşiktaş oldu. Beşiktaş finalde karşılaştığı rakibi Karşıyaka'yı yenerek kupanın sahibi oldu.  Maçın sonunda her iki takım oyuncuları birbirini tebrik ederken; turnuvanın 3'üncüsü TED Ankara Koleji'ni yenen Fenerbahçe oldu.

DARÜŞŞAFAKA'DAN ANLAMLI FARKINDALIK

Turnuvanın sonunda Darüşşafaka anlamlı bir farkındalığa imza attı. Darüşşafakalılar, turnuvaya katılan diğer tüm takımlara, dünya klasiklerini armağan ederek okumanın önemine vurgu yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'da Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement