Manisa Belediye Başkanı Ergün: "Hizmete Selendi'den Başlayacağız" - Son Dakika
Yerel

Manisa Belediye Başkanı Ergün: "Hizmete Selendi'den Başlayacağız"

Manisa Belediye Başkanı Ergün: "Hizmete Selendi\'den Başlayacağız"

Manisa Belediye başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir belediyesi olarak 30 mart sonrası hizmete Manisa'nın doğusundan başlayacaklarını söyledi.

28.03.2014 16:42

Manisa Belediye başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir belediyesi olarak 30 mart sonrası hizmete Manisa'nın doğusundan başlayacaklarını söyledi.

İki haftadır devam eden mitinglerin sondan ikincisini Selendi'de yapan Cengiz Ergün uzun araç konvoyları ile karşılandı. Değişimin Manisa'nın doğusundan başlayacağı sözünü veren Ergün, Selendi'nin hak ettiği hizmetlere kavuşacağını söyledi. İlçe girişinde Selendi Belediye Başkan Adayı Nurullah Savaş ile partililer tarafından karşılanan Ergün, ilçe merkezinde vatandaşları selamladı, mitingin yapılacağı alana gelen Ergün ve Savaş'ı Manisa Mehter takımı karşıladı.

MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, MKYK Üyesi eski Milletvekili Mustafa Enöz ve İl Başkanı Tanju Balatlı, İl Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuçcuoğlu ile Selendi ye gelen Cengiz Ergün, "Selendi sizinle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde seçim otobüsünün üstüne çıktı. Burada ilk konuşmayı yapan Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Manisa'nın en doğusu Selendi'den hizmetlerin başlayacağını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Selendililer'e 5 yılda Manisa'da ortaya koydukları hizmetler hakkında bilgi verdi. Manisa Belediyesi'ni 65 milyon TL gelirden 195 milyon TL gelire ulaştırdıklarını ifade eden Ergün, "Dürüst, şeffaf, hesap verebilir bir anlayışla çalmadan, çırpmadan, tüyü bitmemiş yetim hakkı yemeden bu güzel hizmetleri Manisa'ya kazandırdık. Selendi hizmetten mahrum kalmış Selendi'nin hizmetten ne kadar mahrum kaldığını gördük. Selendi köylerine hiç hizmet gitmemiş. İşte bu nedenlerle biz inşallah 30 Mart'tan sonra hizmete Manisa'nın doğusundan başlayacağız inşallah 30 Mart'ta bizleri destekleyip yetki verirseniz Nurullah Başkanımla birlikte bu hizmetleri sizlere sunacağız desteklerinizi ve oylarınızı istiyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Belediye Başkanı Ergün: 'Hizmete Selendi'den Başlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement