Manisa'da Kick Boks Dünya Şampiyonası Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Kick Boks Dünya Şampiyonası Düzenlenecek

Manisa'da Kick Boks Dünya Şampiyonası düzenleneceği bildirildi.17 Mart Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda düzenleneceği belirtilen organizasyon öncesinde, organizasyon heyeti Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

13.03.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Kick Boks Dünya Şampiyonası düzenleneceği bildirildi.

17 Mart Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda düzenleneceği belirtilen organizasyon öncesinde, organizasyon heyeti Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete Sanatçı Erol Büyükburç, Türkücü İbrahim Küçük (Küçük İbo), Saruhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Saruhan-Der) Başkanı Yunus Emre Şahin, Dünya Kick Boks Federasyonu Türkiye Temsilcisi Orhan Ergen katıldı.

Hazırladıkları Organizasyon hakkında bilgi veren Ergen, şampiyonaya dünya çapında tanınan 20 sporcunun katılacağını, 10 Türk sporcusunun da ringde madalya için mücadele edeceğini belirtti.

Organizasyonda şova dönük, seyir zevki içeren etkinliklerin de olacağını ifade eden Ergen, Erol Büyükburç ve Küçük İbo'nun konser vereceğini, Çayçı Hüseyin Lakabı ile tanınan dizi oyuncusu Alparslan Özmol'un ise 110 kg'lık bir sporcu ile gösteri maçı yapacağı bilgisini verdi. Ergen, Esra Balamir ve Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu yapacağı organizasyonun Ulusal çapta Televizyon kanalları tarafından da canlı yayınlanacağını kaydetti.

Organizasyon içinde 472. Manisa Uluslararası Mesir Festivali'nin reklamını yapmak için seyircilere ünlü sanatçılar ve sporcular tarafından mesir atılmasının da planlandığını söyleyen Ergen, organizasyonun biletlerinin satışına kent içinde açılan çeşitli stantlarda başlandığı bilgisini de verdi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ise uluslararası çaptaki bu tip organizasyonların Manisa'nın tanıtımı için önemli olduğunu ifade etti. Daşöz, organizasyonun 472. Manisa Uluslararası Mesir Festivali öncesinde yapılacak olmasının da ayrı bir öneminin olduğunu vurguladı.

Daşöz, Manisalıların organizasyona ilgi göstermesi için gerekli tanıtım desteğinin verilmesini istedi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da Kick Boks Dünya Şampiyonası Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement