Marmariste Öğrenciler Bilgileriyle Yarıştılar - Son Dakika
Yerel

Marmariste Öğrenciler Bilgileriyle Yarıştılar

Marmariste Öğrenciler Bilgileriyle Yarıştılar

Marmaris Rotary, Rotaract ve Interrackt kulüplerinin Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ilköğretim okulları arası bilgi yarışması'nın 5.si 19 okulun katılımı ile gerçekleştirildi.

12.03.2012 17:09

Marmaris Rotary, Rotaract ve Interrackt kulüplerinin Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ilköğretim okulları arası bilgi yarışması'nın 5. si 19 okulun katılımı ile gerçekleştirildi.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Marmaris Rotary, Rotaract ve Interrackt kulüplerinin bir araya gelerek tertiplediği ilköğretim okulları arası geleneksel bilgi yarışmasına; Bayır, Bozburun, Orhaniye, Selimiye, Söğüt, Turunç ve Marmaris Merkez olmak üzere 19 okul katıldı.

Bu yıl 5.si düzenlenen bilgi yarışmasına Marmaris Rotary Kulübü Başkanı Sevin Çağlayan, Rotaract Kulubu Baskanı Halım Terzıoglu, Interrackt kulübü Başkanı Kübra Mengi ile üç kulübün üyelerinin yanı sıra Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi, Martı Marina Genel Müdürü Ercan Güneştutar, MARTAB Koordinasyon Kurulu Başkanı Asım Geniş, Kızılay Başkanı Nafiz Kamadan, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Deniz Ticaret Odası'nın sponsorluğunda düzenlenen bilgi yarışmasında 19 okuldan katılan üçer öğrenci yaklaşık iki saat boyunca ter döktü.

Yarışma sonucundaBeldibi Sıtkı Zaralı İlkÖğretim Okulu birinci, İhsan Mermerci İlkÖğretim Okulu ikinci ve İnayet Coşkun Kodak Kamil Acarer İlköğretim Okulu ve Bozburun İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Dereceye giren okul öğrencileri kupa ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmariste Öğrenciler Bilgileriyle Yarıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement