Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Ocak'ı ziyaret etti.
MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Ocak'ı ziyaret etti. Boztaş, 'Sayın savcımıza gecikmiş bir nezaket ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. İlçemizin huzur, güvenlik ve asayişinin konuşulduğu bir ziyaret oldu" dedi.
Ziyarette Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Ocak, Sarılar beldesinde bulunan hazineye ait arazinin Adalet Bakanlığına tahsisinin gerçekleşmesi durumunda Manavgat'a bir cezaevi kazandırılabileceğini söyledi.
Son Dakika › Yerel › Masiad'dan Başsavcıya Ziyeret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.