Mazıdağı Kaymakamı Çelik, Yapım ve Onarımı Devam Eden Okulları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Mazıdağı Kaymakamı Çelik, Yapım ve Onarımı Devam Eden Okulları Denetledi

Çelik Mazıdağı'na bağlı İkisu ve Ürünlü köylerinde yapımı ve onarımı devam eden okulları denetledi.

09.09.2013 15:53

Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Mazıdağı'na bağlı İkisu ve Ürünlü köylerinde yapımı ve onarımı devam eden okulları denetledi.

Okulların yapım ve onarımını yerinde inceleyen Çelik, yapım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çelik, burada yaptığı açıklamada, okulların eğitim ve öğretim açısından büyük önem arz ettiğini, öğrencilerin daha hijyenik ve daha modern şartlarda eğitim alması için okulların onarım ve bakımlarının düzenli olarak yapılması gerektiğini belirtti.  Çelik, çocukların eğitim ve öğretimi için çok büyük öneme sahip olan okullarda öğrencilerin rahat etmesi için her türlü çabayı ve gayreti gösterdiklerini söyledi.

Kaymakam Çelik, İkisu ve Ürünlü köylerinde denetleme ve incelemelerini tamamlayarak köylerden ayrıldı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mazıdağı Kaymakamı Çelik, Yapım ve Onarımı Devam Eden Okulları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement