Mhk Üyesi Tatlı Ağrı'da - Son Dakika
Yerel

Mhk Üyesi Tatlı Ağrı'da

Mhk Üyesi Tatlı Ağrı\'da

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 8’inci Bölge Sorumlusu Serdar Tatlı, Merkez Hakem Kurulunun eğitim faaliyetlerini gözlemlemek, il hakem kurulu yöneticileri, hakemler ve gözlemcilerle tanışmak, sorunları ve önerileri yerinde değerlendirmek üzere Ağrı’ya geldi.

14.11.2016 12:03

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 8'inci Bölge Sorumlusu Serdar Tatlı, Merkez Hakem Kurulunun eğitim faaliyetlerini gözlemlemek, il hakem kurulu yöneticileri, hakemler ve gözlemcilerle tanışmak, sorunları ve önerileri yerinde değerlendirmek üzere Ağrı'ya geldi.

8'inci bölge sorumlusu Serdar Tatlı, ziyaretleri kapsamında Hakkari, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Iğdır illerini ziyaret etti. Ziyaretlerde bölge hakemliğine değinen Tatlı, Merkez Hakem Kurulunun eğitim faaliyetlerini gözlemlemek, il hakem kurulu yöneticileri, hakemler ve gözlemcilerle tanışmak, sorunları ve önerileri yerinde değerlendirmek amaçlı bir program düzenlendiğini ifade etti. İl hakem kurulu yöneticileri, hakemler ve gözlemcilerle çok yararlı görüşmeler yaptıklarını ifade eden Tatlı, Merkez Hakem Kurulunun ilk toplantısında bölge ile ilgili çalışmalarını içeren bir rapor sunacağını söyledi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mhk Üyesi Tatlı Ağrı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement