MHP Adayı Yenice Basınla Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Yenice Basınla Buluştu

MHP Adayı Yenice Basınla Buluştu

30 Mart yerel seçimlerinde Muğla’nın yeni ilçesi Menteşe’den MHP Belediye Başkan adayı olan Osman Can Yenice, adaylığının açıklanmasının ardından basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

30.12.2013 12:26

30 Mart yerel seçimlerinde Muğla'nın yeni ilçesi Menteşe'den MHP Belediye Başkan adayı olan Osman Can Yenice, adaylığının açıklanmasının ardından basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Yıllardır bürokrat olarak hizmet verdiğini söyleyen MHP adayı Yenice, "27 yıl bürokrat olarak görev yaptım. İçişleri Bakanlığı Baş kontrolörü olarak görev yaparken, Muğla'mızın yeni kurulan Menteşe İlçesinden Belediye Başkan aday adayı oldum. Partimizin yetkili organları tarafından Belediye Başkanı olarak atandım. Bürokrat olarak bu ülkeye verdiğimi hizmetleri eğer Muğla halkı teveccüh gösterip bize görev verirse, bundan sonra Muğla'mız için sürdürmek istiyorum. Önümüzdeki süreçte Menteşe ilçemiz için hizmet anlamında neler geliştirip, neler üretebiliriz bunların plan ve projelerini sizlerin vasıtası ile kamuoyu ile paylaşacağım" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Yenice Basınla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement