"30 Mart'ta Büyük Bir Başarıyla Çıktık" - Son Dakika
Yerel

"30 Mart'ta Büyük Bir Başarıyla Çıktık"

"30 Mart\'ta Büyük Bir Başarıyla Çıktık"

MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, "MHP olarak Aydın'daki seçimlerden büyük bir başarıyla çıktığımıza inanıyorum." dedi.

30.04.2014 14:59  Güncelleme: 14:54

MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, "MHP olarak Aydın'daki seçimlerden büyük bir başarıyla çıktığımıza inanıyorum" dedi.

MHP İlçe Başkanı Can Atas, düzenlediği basın toplantısıyla yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıya İlçe Kadın Kolları Başkanı Meriç Çiftçi, MHP'li Meclis üyeleri Salih Yarmacı, Onur Çağlar, Aydan Aşık Turgut, Ragıp Işıklar, Özgür Makascıoğlu ve Nuh Ali Yılmaz, İlçe yönetim kurulu üyeleri ile İlçe kadın kolları üyesi bayanlar katıldı.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Didim siyasetinde yeni bir dönemin açıldığına işaret eden Ats, "Biz MHP olarak 6 meclis üyesi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada basın çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma bayramınız kutluyorum. Pek çok sorunla ilgili çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki meclis toplantılarında gerekli öneriler verilecek. Bazı önerge hazırlıklarımız var. Meclis üyelerimizde kendileri çalışıyor. Belediye yönetimi de 2 haftadır görevde;çalışmalara başladı takip ediyoruz. İnsanları ilk etapta nefes aldırmak lazım; bir şey olduğunda kamuoyuyla paylaşacağız. Bütün seçime katılan arkadaşlarımıza partililerimize ve bize destek veren vatandaşlarımız gayret sarf ettiler. Sandık bu şekilde tecelli etti. 30 Mart seçimlerinde Büyük bir başarıyla çıktığımıza inanıyorum. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Aydın genelinde büyük sıçrama yaptık" diyen Atas, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu konuda Belediye Başkan adayımızın büyük gayretleri oldu. Onun olduğu toplantıda bunu değerlendirebiliriz"

İlçe Kadın Kolları Başkanı Meriç Çiftçi de Didim'de elde edilen başarıdan dolayı MHP Kadın Kolları Başkanı Prof. Dr. Şennur Şenel'in kendilerini arayarak teşekkür ettiğini de dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel '30 Mart'ta Büyük Bir Başarıyla Çıktık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement