MHP Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş'tan ASİMDER'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş'tan ASİMDER'e Ziyaret

MHP Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş\'tan ASİMDER\'e Ziyaret

MHP Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini ziyaret etti.

05.06.2014 12:20  Güncelleme: 12:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini (ASİMDER) ziyaret etti.

ASİMDER'e ziyarete bulunan MHP İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş'ı karşılayan ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dernek Başkanı Gülbey, Iğdırlı siyasetçilerin derneklerine ara ara yapmış olduğu bu ziyaretler bizi fazlasıyla memnun ettiğini belirterek Şıktaş'a teşekkür etti. Dernek faaliyetleriyle ilgili Şıktaş'a bilgiler veren Gülbey, "Dünya çapında yürüttükleri çalışmalarla Sözde Ermeni soykırımı iddialarının haksızlığını ve yalan olduğunu ortaya koymaya çalıştıklarını ama geçtiğimiz aylarda bazı siyasetçilerin ise, tarihi çarpıtarak Ermeni lobisinin Dünya çapına yaydığı yalana taraf olarak tarih bilgisinden yoksun sözde aydınlık adına bu yalanı savunarak milletimize hakaret etmişlerdir. Bu manada derneğimizi ziyaretinizde ayrı bir destek olmuştur" dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş ziyarette yaptığı konuşmada, dernek çalışmalarını taktir ettiklerini ifade etti. Uluslararası arenada sözde Ermeni soykırımı ile Türkiye'yi karalayan çalışmalar olduğunu belirten Şıktaş, bu konuda derneğin yaptığı çalışmalara destek olacaklarını belirterek, şehrimizdeki bazı siyasetçilerin sözde Ermeni soykırım iddialarını destekleyici açıklamalarının talihsiz bir açıklama olduğunu, bu tür tarihi konuların uzmanı olan tarihçilere bırakılması gerektiğini, Ermenistan silahlı kuvvetlerinin de işgal ettiği Azerbaycan topraklarını artık terk edip asıl sahibi olan Azerbaycan halkına teslim edilmesi gerektiğini söyledi.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, ziyaretin ardından İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş'a Ermeni meselesini konu eden çeşitli kitaplar hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş'tan ASİMDER'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement