MHP'li Kadınlardan Birlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Kadınlardan Birlik Mesajı

MHP\'li Kadınlardan Birlik Mesajı

MHP Aydın İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda belediye başkanlığına ve belediye meclislerine aday adayı olan kadınlar tanıtıldı.

30.09.2013 16:39

MHP Aydın İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda belediye başkanlığına ve belediye meclislerine aday adayı olan kadınlar tanıtıldı.

Toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul ve kadınlar katıldı. MHP İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, toplantıda yaptığı konuşmada toplantıya katılan tüm kadın arkadaşlarına teşekkür etti. MHP'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak'ı da kutlayan Kukul, Uzunırmak'ın arkasında duracaklarını, MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacağını iddia etti.

"Büyükşehir Başkanı olmak her yiğidin harcı değil"diyen Kukul, "Hep beraber olup bir olarak çalışacağız. Partimize daha çok üye kazandıracağız. Liderlik vasfı olan Türk kadınını siyasetten soğutmak yanlıştır. Sayın Uzunırmak, belediye meclislerinde adaylarının en az yüzde 20'sinin kadın olacağını söyledi. Burada en az sınır yüzde 20. Kadınları görmezden geldiğimiz takdirde toplumun yüzde 50 eksik sayılırız. Yani 37 kişilik Efeler Belediye Meclisi adaylığının en az 7'sinde kadınlar olacak. 30 Mart 2014'ü Aydınlılar için bir başlangıç olarak görüyoruz" dedi.

"HEP BERABER UZUNIRMAK'IN YANINDAYIZ"

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ise, sözlerine Ali Uzunırmak'ı tebrik ederek başladı. Köse, "MHP teşkilatları olarak Sayın Uzunırmak'ın yanındayız ve güveniyoruz. Toplumun her kesimiyle iç içe olan,Aydın'ı hak ettiği yere taşıyabilecek olan Sayın Milletvekilimiz Aydın'ın sorunlarını biliyor. MHP olarak kadınımızla,erkeğimizle,Ülkücü gençlere yanındayız. Aydın dışarıdan göründüğü gibi değil. Toplumda refahın artması için MHP belediyeciliğinin Aydın'a yerleşmesi şart. Aydın MHP ile hak ettiği yere gelecektir" dedi.

"UZUNIRMAK 12 EKİM'DE GELİYOR"

Köse, Ali Uzunırmak'ın 12 Ekim'de Aydın'a gelerek seçim çalışmalarına başlayacağını sözlerine ekledi. Sevgi odaklı siyaset yapacaklarını kaydeden Köse,sözlerini şöyle sürdürdü: "Analar ağlamadan vatan kurulmuyor.Analar ağlamasın diye vatan teslim edilmez. MHP olduğu sürece bu ülke bölünmeyecektir. adınlarımızı ilimizde ve ilçelerimizde söz sahibi haline getireceğiz"

Konuşmaların ardından MHP Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Fethiye Çavuşoğlu ile Efeler Belediye Meclis üyesi aday adayları Gülazer Karaca,Ceyda Gül,Fatime Çetin ve Ömür Uzun ve Nazilli Belediye Meclis aday adayları Gonca Yelkovan ve Deniz Depboylu kamuoyuna tanıtıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Kadınlardan Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement