MHP'li Mehmet Toptaş, Anadolu Birliği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Mehmet Toptaş, Anadolu Birliği'ni Ziyaret Etti

MHP\'li Mehmet Toptaş, Anadolu Birliği\'ni Ziyaret Etti

MHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mehmet Toptaş ve ekibi, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek binasında kahvaltıda bir araya geldi.

27.10.2013 09:29

MHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mehmet Toptaş ve ekibi, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek binasında kahvaltıda bir araya geldi. İzmir'in en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Anadolu Birliği Derneği'nin Genel Başkanı Koçali Al, Mehmet Toptaş'a destek vererek, "Biz bir sivil toplum kuruluşuyuz, biz bir yöre derneği değil fikir derneğiyiz. Hayat görüşümüz, düşünce gücümüz ve çalışkanlığımız ile var olan bir derneğiz. Derneğimizde de her partiden, her bölgeden, her görüşten insan bulunuyor, bu bizim övüncümüzdür" dedi.

İzmir'e sevdalı olduğunu belirten Al, "Kent bugün ne yazık ki hak ettiği yerde değil. Artık bunun değişmesi gerekiyor. İzmir siyasetinin yeni yüzlere ihtiyacı var. Biz bu konuda çalışkan başarılı, birlik beraberlikten yana olan arkadaşlarımızın yanındayız. Mehmet Toptaş bunlardan biri. Çalışkan ve başarılı,özü sözü bir güvenilir kardeşim dostum yıllardır bayraklı için yapmış olduğu çalışmalarını yakinen biliyorum. İzmir'e gerekli olan enerjiyi ve vizyonu verebilir. Ben Koçali Al olarak Mehmet Toptaş'ın yanındayım Kendisi başarılı ve deneyimli bir siyasetçidir.Başarılı olacağına inancım tam, böyle başarılı ve yüreği hizmet aşkı ile yanan bir kardeşime destek olmak ve onunla beraber çalışmak bizim görevimizdir" dedi.

Kendisine gösterilen desteğe ve övgüye layık olmaya çalışacağını vurgulayan MHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş'da, her fırsatta teşkilatımın ve bayraklı halkının adayı olmak istediğimi dile getirdiğini belirterek,"Anadolu birliği izmir'in çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur.İzmir'in iş yaşamında sosyal yaşamında, hiçbir şekilde ivmesini kaybetmeden,ayrım yapmadan sürekli yükselen bir sivil toplum kuruluşudur.Ne mutlu ki onlar da bana bu desteği verdiler.Bana başkan olduğunuzda Bayraklı'da neler değişecek diye soruyorlar. Ben de diyorum ki MHP ile benim başkanlığımda bayraklı'da sadece belediye başkanı değil siyaset ve hayat değişecek."

Toptaş sözlerine şu şekilde devam etti: "Benim başkanlığım'da Öyle bir Bayraklı'yaratacağız ki bırakın İzmir'i tüm Türkiye'nin özendiği ve benzemek isteği bir ilçe cazibe merkezi marka kent olacak.Bunu başarabilecek bilgi,tecrübe şahsımda ve ekibimde mevcut. Bu konuda arkamdaki desteğin gücünü sonuna kadar hissediyorum. Bu inançla da durmadan çalışıyorum. Ben Bayraklı'nın İzmir'in dünya'ya açılan vizyonu olacağı inancını taşıyorum ve Bayraklı'lı olmaktan gurur duyuyorum. Anadolu Birliği Derneğine ve genel başkanı değerli dostum arkadaşım yol arkadaşım Koçali Al'ada bu vesile ile çok teşekkür ediyorum. "dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Mehmet Toptaş, Anadolu Birliği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement