MHP'li Tankut, KESOB'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Tankut, KESOB'u Ziyaret Etti

MHP\'li Tankut, KESOB\'u Ziyaret Etti

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini ziyaret etti.

07.08.2014 10:00  Güncelleme: 10:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni (KESOB) ziyaret etti.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut beraberinde MHP Kilis İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte KESOB Başkanı Şevket Memiler, yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanlarıyla bir araya geldi.

KESOB Başkanı Şevket Memiler, Kilis'teki esnafın sorunları ve sıkıntıları hakkında MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut'a bilgi verdi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, ziyaretlerinin amaçlarının çok sayıda siyasi partinin ortak adayı olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için Kilis'e seçim çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek, "Parti teşkilatlarımızla toplantılar yaptık. Esnaf ziyareti yapıyoruz. Sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek hem Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu hemde neden İhsanoğlu'nu çatı aday gösterdiğimizi anlatıyoruz. İktidar partisinin ülkeyi nereye getirdiğini vatandaşlarımıza anlatıyoruz." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Tankut, KESOB'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement