MHP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

MHP\'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda Mersin’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) temsil edecek olan MHP’li milletvekilleri mazbatalarını aldı.

15.06.2015 16:33

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda Mersin'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temsil edecek olan MHP'li milletvekilleri mazbatalarını aldı.

25. Dönem MHP milletvekilleri Oktay Öztürk, Baki Şimşek ve Ali Öz, Mersin Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatalarını teslim aldılar. Mazbata töreninde MHP'li vekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve partililer yalnız bırakmadı. Oktay Öztürk ve Baki Şimşek'in mazbataları İl Seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Aras tarafından verilirken, Ali Öz'ün mazbatasını Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz verdi.

İl seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Aras, mazbataları vermeden önce yaptığı konuşmada milletvekillerini tebrik ederek, "25. dönem milletvekilliği seçimleri tamamlandı, Mersin 11 milletvekili çıkardı. 3 milletvekili koltuğunu Milliyetçi Hareket Partisi kazandı. Ben de onlara mazbatalarını vermek için burada bulunuyorum. Mersin'e ve Türkiye'ye hayırlı olsun" dedi.

Mazbatasını alan MHP Mersin Milletvekili Oktay Öztürk ise Mersinlilerin takdiriyle vekil olduklarını belirterek, "İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olur bu seçim. Demokrasinin vazgeçilmezi olan siyasi partiler, artık yarışıyor. İktidara giden yolda sandığın dışında hiçbir şey yok. Umarım önümüzdeki yıllarda bu durum giderek daha da gelişir. Demokrasinin bütün kurum ve kuruluşları şahıslara göre değil, olması gereken şekliyle memleketimizde uygulanmalı. İnşallah memleketimiz daha güzel günlere kavuşur. Bizden desteklerini esirgemeyen vatandaşlara, bu seçimde oy versin ya da vermesin katkıda bulunan bütün vatandaşlara ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra biz Mersinlilerin hizmetindeyiz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement