MHP'liler Feke'deki İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP'liler Feke'deki İftarda Buluştu

MHP\'liler Feke\'deki İftarda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Dua müminin silahıdır."

25.07.2013 18:03

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Dua müminin silahıdır. Saf gönüllerin açtığı ellerin boş çevrilmediği bu günlerde ihanete hız verenler, bu vatanı bölmeye çalışanlar ne bu dünyada ne de öbür dünyada asla iflah olmayacaklardır" dedi.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ilçede 2 bin kişiye iftar verdi. İftarda MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Feke İlçe Başkanı Muhammed Yazgan, MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Halim Söylemez, MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Sami Baysal, Taylan Atar, Zeki Üzümcü de hazır bulundu.

MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında "Şu mübarek Ramazan sofralarında 'Allah'ım vatanımı böldürtme, kardeşi kardeşe düşürtme, kötülükte ısrar edenleri de kahr-u perişan eyle' duası edilmekte. Dua müminin silahıdır. Saf gönüllerin açtığı ellerin boş çevrilmediği bu günlerde ihanete hız verenler, bu vatanı bölmeye çalışanlar ne bu dünyada ne de öbür dünyada asla iflah olmayacaklardır" diye konuştu.

Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, "Son 11 yılda bölücü örgütün önce meşrulaştırıldığı, sonra siyasallaştırıldığı sonra da devletleştirildiği bir süreçten geçiyoruz. Herkesin çok duyarlı olması gereken günlerdeyiz. Önce Allah'a sonra sizlere güveniyoruz. Sizin varlığınız bu vatanın, bu milletin varlığının teminatıdır. Siz var oldukça, siz dik durdukça, kim hangi hesabı yaparsa yapsın, Toroslarda son ocak sönmeden bu ülkeyi bölemeyecektir" ifadesini kullandı.

Yılmaz'dan sonra söz alan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de şunları söyledi:

"Bir milletvekilinin bu sözleri söyleme ihtiyacı duymasını iyi idrak etmek lazım. Hakikaten, varlığımızı devam ettirme noktasında ülkemizin, milletimizin beka sorununu yaşadığımız çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Şu anda ülkemizin bir bölümünde Barzani'nin kürdistanı gibi fiili bir özerklik ilan edilmiş durumda. Barzani'ye bu yapıyı kurduranlar, Suriye'de aynı yapıyı kurdurma aşamasında olanlar kendi memleketimizdeki isyanı ve kalkışmayı da ne yazık ki görmezden geliyorlar. Bu milletin oylarıyla seçilenler Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini tahrip ediyorlar, bölücü örgütün meydan okumalarına, isyanlarına sessiz kalıyorlar; yeter ki iktidarları devam etsin. İşte bunların farkında olarak böyle bir Ramazanı idrak ediyoruz."

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, iftara katılan vatandaşlara teşekkür ederek "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hep birlikte el ele vererek Karacaoğlan diyarını daha da güzelleştireceğiz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'liler Feke'deki İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement